John Carpenter
  • Mesa, AZ
  • United States
Share on Facebook
Share
  • Blog Posts
  • Events
  • Groups
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos
 

John Carpenter's Page

Latest Activity

John Carpenter commented on Ray McKaig's blog post Bolt and Screw Creator
"I installed the plugin as instructed. The BoltGen menu item appears in the Rhino work space but when I run the commands nothing happens. I then tried installing the GUI and, after it was installed, I attepmted to run the program but it gave me an…"
Oct 24, 2015

Profile Information

Company, School, or Organization
Arizona State University
I am a
Student
Which operating system do you prefer?
Windows
Discipline/Occupation
Exhibit/Display Design, Furniture Design, Games Design, Graphics/Web Design, Industrial Design, Jewelry Design, Mechanical Design, Mold Design, Rapid Prototyping, Rendering/Animation, Tool and Die Design, Toy Design

Comment Wall (1 comment)

You need to be a member of Rhino Community to add comments!

Join Rhino Community

At 8:03am on October 25, 2015, Ray McKaig said…

Hi John.

You must have a corrupted Rhinoceros. Everything depends on RhinoScript running for both the plug-in and GUI. It is the engine that performs Rhino commands directly.

You might try reinstalling Rhino, or talking with the Rhinoceros team for support. I have found in the past that they are very responsive and helpful. A contact email for them is:
support@mcneel.com

Over 22,600 users of BoltGen are having no issues. Your fix should be pretty straightforward and the Rhino support team should have the solution you need.

I wish you the best of luck resolving your problem.

Regards,

Ray McKaig

 
 
 

Translate

© 2019   Created by McNeel Admin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service